Telefon: 06-20/265-2318
Adószám: 18836932-1-16
Bankszámlaszám: 70300046-11021474
TAKARÉKBANK Zrt, Szolnok

 

 

Mocsok!

Hol volt, hol nem volt, volt egy átlagos emberpár, átlagos kifogással, átlagon felüli macskával. Mocsival a 9 kilós exkandúrral állítottak be, mivel a nőnemű kétlábú allergiás lett a macskaszőrre. Aztán persze kiderült, hogy a fickóra volt allergiás és le is lépett.

Mocsi sorsát viszont megpecséltelete a nagy barátja elvesztése. Nagyon sok helyre próbáltam tenni, de csak fogyott, mint a hold és meg is betegedett. Ekkor már 2600 g volt.

Minden "rendes" macska belehal ekkora súlyvesztésbe. Mocsi nem!!!

A fórumon követhették végig a sorsát az olvasók.

Hogyan imádkoztunk rá néhány dekát. Legyen 3 kiló...legyen 3,5 kg...legyen 4 ...és így tovább.

Most 7 kiló felé jár és Ő a sztár a rezervátumban. Abszolut férfipárti most is, de minden látogató táskáját kipakolja, ha nem vigyáz és beszédesen követeli a neki jogosan járó whiskas alutasakost. (már a színéről felismeri. Még, hogy színvakok??!!).

Gyönyörű, csillogó szőrű, 80 cm macska lett.

Mind imádjuk és csak néha kap egy fél pohár vizet a burájára, ha teljesen megbolondul.

A romboló Sötét alak ...szigorúan CSAK pórázon. 5,4 kg nem játszik az autókkal szemben Pórázon...
Köszi! Piti... Összehasonlításképp ...és a happy end! Végre tele a mosógép a piszok macskájával!
Mikor unja a fejünket és lecsúszott a napi 3 whiskas A rombolástechnikája már a régi Csak nyugisan és lazán ...nagyjából ilyesmiért lett a neve Mocsok!
A támadás, már nagyon egészség... Itt már vesszük a lapot. Vígasztalás és szeretet nagyon sokat számít Ez már azért alakul
Még pár deka, de hangulat semmi Pár dekával nehezebben Talán már túl az életveszélyen. Csont és bőr Persze, hogy a fiúkkal